Airpower XR91

€ 224,90
Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten
605207
605207
HAIX
Bovenmateriaal Waterdicht leer, hydrofoob, ademend (5,0 mg/ cm2/h), 2,0 – 2,2 mm dik. Binnenvoering GORE- TEX® Extended; 3-laags GORE- TEX® laminaat, waterdicht en zeer goed ademend. Slijtvaste voering met de hoogste mate van klimaatcomfort, met name ook bij afwisselend gebruik tussen binnen en buiten en bij hogere temperaturen. Betere bescherming tegen chemicaliën Inlegzool Comfortabel, dempend en vochtafvoerend. Aparte hielkuip zorgt voor goede demping en voetgeleiding. "AIRFLOW"-kanalen. "Perfect-Fit"-markering voor een optimale controle van de juiste schoenmaat. HAIX® Composite neus Anatomisch gevormde, ultralichte neuskap van vezelversterkte kunststof die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Doortrapbestendige tussenzool Flexibele, lichte, doortrapbestendige inlegzool. Fleece binnenzool Vocht absorberende fleece binnenzool Zool Rubber/PU-zool met robuust profiel voor op straat of ruw terrein, verbeterd comfort bij afrollen van de voet, zeer slijtvast en antislip - ook bij koude weersomstandigheden. De lichtgewicht PU-dempingswig zorgt voor extra loopcomfort. Zeer goede isolatie tegen kou. De zool is hitte-, olie- en bezinebestendig en niet-strepend. Voldoet aan EN ISO 20345:2012 / EN 15090:2012. HAIX® AS System Het HAIX® Arch Support System ondersteunt de natuurlijke welving van de middenvoet. De tenen en de bal van de voet houden daardoor voldoende ruimte. Een verkeerde plaatsing van de voet wordt hierdoor effectief voorkomen. HAIX® TPU overneus Overneus voor extra bescherming en een hoge slijtagebestendigheid. HAIX® Climate System Het HAIX® Climate System gebruikt de pompbeweging die bij het lopen ontstaat om vocht via de Micro-Dry-voering aan de schachtafsluiting naar buiten te transporteren. Sun Reflect vermindert de opwarming van het bovenleer door direct zonlicht. Het zonlicht wordt door het leer gereflecteerd, waardoor er minder warmte naar de voet gaat. HAIX® Vario Wide Fit System Met 3 verschillende inlegzolen kan de schoen helemaal individueel aan de breedte van de voet worden aangepast. De rode inlegzool (medium) wordt bij de schoen meegeleverd. De gele (wijd) en de blauwe (smal) inlegzool moeten apart besteld worden. Overige Ideale schoen die voldoet aan de brandweernorm voor: Technische inzet, dagdienst, bosbrandbestrijding, reddingsdienst, met reflecterende strepen, slijtvaste teenbescherming, HAIX® Fast Lacing Fit System, wreefbescherming, aantreklussen

Airpower XR91

(0)

Middenhoge laars voor brandbestrijding of reddingsoperaties

InStock
€ 224,90 *
Maximaler Schutz vor Flüssigkeiten

Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten

Wähle deine Größe

Unsure? Calculate your size
€ 224,90

Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten

Art.: 605207

Jouw voordelen op een rij

  • Vlambestendig
  • Verhoogde bacterie- en virusbescherming
  • Waterdicht en actief ademend
  • Perfecte pasvorm aan elke voet
  • Snel en eenvoudig aantrekken door snelsluiting

Productbeschrijving

Bovenmateriaal
Waterdicht leer, hydrofoob, ademend (5,0 mg/ cm2/h), 2,0 – 2,2 mm dik.

Binnenvoering
GORE- TEX® Extended; 3-laags GORE- TEX® laminaat, waterdicht en zeer goed ademend. Slijtvaste voering met de hoogste mate van klimaatcomfort, met name ook bij afwisselend gebruik tussen binnen en buiten en bij hogere temperaturen. Betere bescherming tegen chemicaliën

Inlegzool
Comfortabel, dempend en vochtafvoerend. Aparte hielkuip zorgt voor goede demping en voetgeleiding. "AIRFLOW"-kanalen. "Perfect-Fit"-markering voor een optimale controle van de juiste schoenmaat.

HAIX® Composite neus
Anatomisch gevormde, ultralichte neuskap van vezelversterkte kunststof die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Doortrapbestendige tussenzool
Flexibele, lichte, doortrapbestendige inlegzool.

Fleece binnenzool
Vocht absorberende fleece binnenzool

Zool
Rubber/PU-zool met robuust profiel voor op straat of ruw terrein, verbeterd comfort bij afrollen van de voet, zeer slijtvast en antislip - ook bij koude weersomstandigheden. De lichtgewicht PU-dempingswig zorgt voor extra loopcomfort. Zeer goede isolatie tegen kou. De zool is hitte-, olie- en bezinebestendig en niet-strepend. Voldoet aan EN ISO 20345:2012 / EN 15090:2012.

HAIX® AS System
Het HAIX® Arch Support System ondersteunt de natuurlijke welving van de middenvoet. De tenen en de bal van de voet houden daardoor voldoende ruimte. Een verkeerde plaatsing van de voet wordt hierdoor effectief voorkomen.

HAIX® TPU overneus
Overneus voor extra bescherming en een hoge
slijtagebestendigheid.

HAIX® Climate System
Het HAIX® Climate System gebruikt de pompbeweging die bij het lopen ontstaat om vocht via de Micro-Dry-voering aan de schachtafsluiting naar buiten te transporteren.

Sun Reflect
vermindert de opwarming van het bovenleer door direct zonlicht. Het zonlicht wordt door het leer gereflecteerd, waardoor er minder warmte naar de voet gaat.

HAIX® Vario Wide Fit System
Met 3 verschillende inlegzolen kan de schoen helemaal individueel aan de breedte van de voet worden aangepast. De rode inlegzool (medium) wordt bij de schoen meegeleverd. De gele (wijd) en de blauwe (smal) inlegzool moeten apart besteld worden.

Overige
Ideale schoen die voldoet aan de brandweernorm voor: Technische inzet, dagdienst, bosbrandbestrijding, reddingsdienst, met reflecterende strepen, slijtvaste teenbescherming, HAIX® Fast Lacing Fit System, wreefbescherming, aantreklussen

Jouw schoenen van alle kanten

}

De harde feiten

HAIX Airpower XR91

Artikel nr. 605207

Gecertificeerde Orthopedische Binnenzool
GORE-CROSSTECH®
Ondersteuning van de middenvoet
DIN EN ISO 15090
In principe opnieuw uitvoerbaar
Certificering volgens:
CE 0197 EN 15090:2012 HI1 CI T SRC - Type F1PA
Kleur:
zwart
Hoogte in cm:
19,5 cm
Hoogte:
Hoog
Bovenmateriaal:
Leer
Snijbescherming Niveau:
geen snijbescherming
Veiligheidsklasse:
Type HI1 - Externe aanval
Slot:
Snelsluiting
Waterdicht:
waterdicht door CROSSTECH®
Gewicht per schoen:
966g
Leerdikte:
2,0 - 2,2

Wat andere kopers zeggen

0 Klantenbeoordelingen

Alle Rezensionen

Beoordeling schrijven
Gebrekkige Voldoende Bevredigend Nou Zeer goed
veel te klein
te klein
geschikt
te groot
veel te groot

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook

We zijn
100 Percent
Made in Europe
Meer te weten Komen