Certified Orthopedic System

€ 20,90
Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten
703011
703011
HAIX
HAIX® Inlegzolen volgens de DGUV-regel 112-191 (BGR 191) en toepassing van ÖN-Z195-2012 Het HAIX® CO-systeem bestaat uit een duurzaam groen schuim met een duurzame hoes in HAIX® logo-ontwerp (dikte ca. 5 mm). Het geprefabriceerde schuim kan worden gebruikt voor schoenmaten tot EU 51/UK 15. Dekbedekking 100% polyesterweefsel voor de vochtverdeling. De verdeling van het voetvocht op deze vezels leidt tot een snellere droging. Schuimstof Fijnporig PU-schuim met een hoge vochtopname en een zeer goede demping over het gehele oppervlak van de zool. Voordelen van het nieuwe HAIX CO-systeem > De orthopedisch chirurg heeft de keuze uit twee verschillende EVA-hardheden en kan dus inspelen op uw individuele behoeften: 1. EVA blanco ca. 40° Shore A: voor veiligheidsschoenen en werkschoenen met lage spanning 2. EVA blanco ca. 50° Shore A: voor veiligheids- en werkschoenen met zwaardere belasting (bijv. brandweerman met uitrusting) > Keuze van EVA-materiaal dat geschikt is voor alle fabricageprocedures, omdat de orthopedisch chirurg zich alleen hoeft te houden aan de aard van de hardheid > Kostenbesparing van ca. 60% voor de voorgeschreven componenten: Het kostbare gebruik van antistatische of ESD-compatibele materialen (bijv. EVA/kleefstoffen) is NIET VERPLICHT als de bijgevoegde instructies voor de geleidende tape in acht worden genomen, zodat u uw inlegzolen zo kostenefficiënt mogelijk kunt laten vervaardigen. > Moderne hoes in HAIX® -logo-design > opencellig PU-schuim voor optimaal draagcomfort > Korte beschrijving van de set: 1. hoogwaardige schuimstofmat geschikt voor maten uit UK 3 - UK 15 / EU 35 - EU 51 2. instructies voor de individuele productie van orthopedische inlegzolen met het HAIX® CO-Systeem > Download: Overzicht: Gecertificeerde HAIX® schoenen met orthopedische binnenzool "HAIX® CO System" en/of buitenzoolverhoging Instructies voor de individuele productie van orthopedische inlegzolen met het HAIX® CO-systeem

Certified Orthopedic System

(0)

Hoogwaardige schuimrubberen mat voor aangepaste orthopedische inlegzolen

InStock
€ 20,90 *

Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten

€ 20,90

Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten

Art.: 703011

Jouw voordelen op een rij

  • Tot schoenmaat EN 51/UK 15
  • Sneldrogende bovenbekleding
  • Optimale demping
  • Duurzaam en resistent

Productbeschrijving

HAIX® Inlegzolen volgens de DGUV-regel 112-191 (BGR 191) en toepassing van ÖN-Z195-2012
Het HAIX® CO-systeem bestaat uit een duurzaam groen schuim met een duurzame hoes in HAIX® logo-ontwerp (dikte ca. 5 mm). Het geprefabriceerde schuim kan worden gebruikt voor schoenmaten tot EU 51/UK 15.

Dekbedekking
100% polyesterweefsel voor de vochtverdeling. De verdeling van het voetvocht op deze vezels leidt tot een snellere droging.

Schuimstof
Fijnporig PU-schuim met een hoge vochtopname en een zeer goede demping over het gehele oppervlak van de zool.

Voordelen van het nieuwe HAIX CO-systeem
> De orthopedisch chirurg heeft de keuze uit twee verschillende EVA-hardheden en kan dus inspelen op uw individuele behoeften:
1. EVA blanco ca. 40° Shore A: voor veiligheidsschoenen en werkschoenen met lage spanning
2. EVA blanco ca. 50° Shore A: voor veiligheids- en werkschoenen met zwaardere belasting (bijv. brandweerman met uitrusting)

> Keuze van EVA-materiaal dat geschikt is voor alle fabricageprocedures, omdat de orthopedisch chirurg zich alleen hoeft te houden aan de aard van de hardheid

> Kostenbesparing van ca. 60% voor de voorgeschreven componenten: Het kostbare gebruik van antistatische of ESD-compatibele materialen (bijv. EVA/kleefstoffen) is NIET VERPLICHT als de bijgevoegde instructies voor de geleidende tape in acht worden genomen, zodat u uw inlegzolen zo kostenefficiënt mogelijk kunt laten vervaardigen.

> Moderne hoes in HAIX® -logo-design

> opencellig PU-schuim voor optimaal draagcomfort

> Korte beschrijving van de set:
1. hoogwaardige schuimstofmat geschikt voor maten uit UK 3 - UK 15 / EU 35 - EU 51
2. instructies voor de individuele productie van orthopedische inlegzolen met het HAIX® CO-Systeem

> Download:

Wat andere kopers zeggen

0 Klantenbeoordelingen

Voor jou ook verkrijgbaar in andere varianten

Beoordeling schrijven
Gebrekkige Voldoende Bevredigend Nou Zeer goed

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Deze week GRATIS verzending op alle bestellingen