Schoenonderhoud voor suède 75ml

€ 7,90
0.075 Liter
Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten
HAIX Schoenonderhoud voor suède 75ml
HAIX Schoenonderhoud voor suède 75ml
900082
900082
HAIX
Schoenverzorging voor suède leder Het HAIX-schoenverzorgingsproduct is geschikt voor de verzorging van alle modellen van suèdeleer. Het kan zeer spaarzaam worden toegepast, wordt snel geabsorbeerd en garandeert zo een snel en perfect resultaat. Zelfs GORE-TEX membranen vormen geen obstakel voor dit schoenverzorgingsproduct - de schoencrème is speciaal ontwikkeld voor de beproefde materiaalmixen die schoenen zo veilig en comfortabel maken. Impregnering en verzorging De geïntegreerde spons maakt HAIX-schoenverzorging voor suèdeleer zeer eenvoudig aan te brengen. Het kan echter ook met een zachte doek worden aangebracht en na het drogen met hoogwaardige penselen worden ingewerkt. Deze inspanning is de moeite waard om het leer af en toe perfect te verzorgen en te impregneren en het uiterlijk ervan te behouden. Door de verzorging komen kleurpigmenten uit de diepere leerlagen weer aan het oppervlak en intensiveren de kleur van het leer. Maar zelfs bij standaardgebruik laat deze schoenpoets zien dat het ademend vermogen en de waterafstotende eigenschappen niet hoeven te worden aangetast door het gebruik van hoogwaardige verzorgingsproducten. De suède schoen blijft waterafstotend en zelfs de Sun Protect-afwerking op zwarte modellen wordt niet aangetast. Deze eigenschap is een aanzienlijk voordeel, vooral voor schoenen die buitenshuis worden gebruikt. Hier worden dus in alle opzichten de beste resultaten bereikt. Het suèdeleer wordt grondig verzorgd en behoudt zo alle eigenschappen die de schoen van meet af aan hebben onderscheiden. Onderhoud optimaal afgestemd op het bovenmateriaal Suède leder wordt geleidelijk aan gladder met de verkeerde schoenverzorging. Dit kan worden voorkomen met het HAIX-schoenverzorgingsproduct speciaal voor suède leder. Dankzij het verzorgingsproduct behoudt het materiaaloppervlak van het tactische schoeisel zijn ruwe look. Bovendien verdwijnen kleine krasjes en blijft de hoogwaardige uitstraling behouden. De verzorging zorgt ervoor dat de schoen bijzonder duurzaam is. Omdat zelfs vers gereinigde schoenen vaak in de rugzak terechtkomen, is de geur van de lederverzorging zeer discreet en aangenaam.

Schoenonderhoud voor suède 75ml

(2)

Speciale schoensmeer voor het perfecte onderhoud van je suède schoenen.

InStock
€ 7,90 *
0.075 Liter

Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten

€ 7,90

Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten

Art.: 900082

Jouw voordelen op een rij

  • Impregneert en verzorgt
  • Verwijdert kleine krassen
  • Geschikt voor elke kleur

Productbeschrijving

Schoenverzorging voor suède leder

Het HAIX-schoenverzorgingsproduct is geschikt voor de verzorging van alle modellen van suèdeleer. Het kan zeer spaarzaam worden toegepast, wordt snel geabsorbeerd en garandeert zo een snel en perfect resultaat. Zelfs GORE-TEX membranen vormen geen obstakel voor dit schoenverzorgingsproduct - de schoencrème is speciaal ontwikkeld voor de beproefde materiaalmixen die schoenen zo veilig en comfortabel maken.

Impregnering en verzorging

De geïntegreerde spons maakt HAIX-schoenverzorging voor suèdeleer zeer eenvoudig aan te brengen. Het kan echter ook met een zachte doek worden aangebracht en na het drogen met hoogwaardige penselen worden ingewerkt. Deze inspanning is de moeite waard om het leer af en toe perfect te verzorgen en te impregneren en het uiterlijk ervan te behouden. Door de verzorging komen kleurpigmenten uit de diepere leerlagen weer aan het oppervlak en intensiveren de kleur van het leer. Maar zelfs bij standaardgebruik laat deze schoenpoets zien dat het ademend vermogen en de waterafstotende eigenschappen niet hoeven te worden aangetast door het gebruik van hoogwaardige verzorgingsproducten. De suède schoen blijft waterafstotend en zelfs de Sun Protect-afwerking op zwarte modellen wordt niet aangetast. Deze eigenschap is een aanzienlijk voordeel, vooral voor schoenen die buitenshuis worden gebruikt. Hier worden dus in alle opzichten de beste resultaten bereikt. Het suèdeleer wordt grondig verzorgd en behoudt zo alle eigenschappen die de schoen van meet af aan hebben onderscheiden.

Onderhoud optimaal afgestemd op het bovenmateriaal

Suède leder wordt geleidelijk aan gladder met de verkeerde schoenverzorging. Dit kan worden voorkomen met het HAIX-schoenverzorgingsproduct speciaal voor suède leder. Dankzij het verzorgingsproduct behoudt het materiaaloppervlak van het tactische schoeisel zijn ruwe look. Bovendien verdwijnen kleine krasjes en blijft de hoogwaardige uitstraling behouden. De verzorging zorgt ervoor dat de schoen bijzonder duurzaam is. Omdat zelfs vers gereinigde schoenen vaak in de rugzak terechtkomen, is de geur van de lederverzorging zeer discreet en aangenaam.

Wat andere kopers zeggen

2 Klantenbeoordelingen

5/5

Goede bescherming

Doet wat het moet doen, alleen druppelt wat bij het opdoen.

John V.

5/5

Makkelijk te gebruiken

Het aanbrengen is easypeasy, er zit al een smeer-kussentje op, dus je smeert het zo uit.

asmit

Voor jou ook verkrijgbaar in andere varianten

5/5

Goede bescherming

Doet wat het moet doen, alleen druppelt wat bij het opdoen.

John V.

5/5

Makkelijk te gebruiken

Het aanbrengen is easypeasy, er zit al een smeer-kussentje op, dus je smeert het zo uit.

asmit

Beoordeling schrijven
Gebrekkige Voldoende Bevredigend Nou Zeer goed

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Voor jou ook verkrijgbaar in andere varianten

VERSANDKOSTENFREI MIT DEM CODE: hxship241