Fire Box

€ 149,90
Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten
910724
910724
HAIX
Met de HAIX Fire Box van Höfats ® wordt elke zwoele zomeravond een vurig hoogtepunt. De hoogwaardige metalen vuurschaal met exclusief HAIX-merk is veelzijdig inzetbaar. Op weg naar de steengroeve of de vuurplaats kan hij met behulp van een speciaal inzetstuk worden gebruikt als draagbox voor bier of limonade. Het bijpassende grillrooster verandert de kist in een praktische houten grill waarop vlees, vis en groenten kunnen worden gelegd. Het rooster is verkrijgbaar bij de fabrikant Höfats ® . Gewoon de flesinzet eruit halen, het hout erin doen, aansteken en het flikkert in de box. Als de temperatuur 's avonds daalt, kan het grillrooster eenvoudig worden verwijderd en kan de HAIX Fire Box worden gebruikt als klassieke vuurschaal. Als alternatief kan hij worden omgevormd tot een praktische kleine tafel of een kruk met de Beer Box steunplank. De plank is ook verkrijgbaar bij de fabrikant Höfats ® . De boxen zijn stapelbaar en hebben een geïntegreerde flesopener. De HAIX Fire Box maakt uw barbecue onvergetelijk. Materiaal: Cortenstaal

Fire Box

(0)

De HAIX Fire Box voor heroïsche barbecues en kampvuren

InStock
€ 149,90 *

Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten

€ 149,90

Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten

Art.: 910724

Jouw voordelen op een rij

  • Box
  • vuurkorf
  • kruk en barbecue in één
  • geïntegreerde flesopener
  • recyclebaar

Productbeschrijving

Met de HAIX Fire Box van Höfats® wordt elke zwoele zomeravond een vurig hoogtepunt. De hoogwaardige metalen vuurschaal met exclusief HAIX-merk is veelzijdig inzetbaar. Op weg naar de steengroeve of de vuurplaats kan hij met behulp van een speciaal inzetstuk worden gebruikt als draagbox voor bier of limonade. Het bijpassende grillrooster verandert de kist in een praktische houten grill waarop vlees, vis en groenten kunnen worden gelegd. Het rooster is verkrijgbaar bij de fabrikant Höfats®. Gewoon de flesinzet eruit halen, het hout erin doen, aansteken en het flikkert in de box.

Als de temperatuur 's avonds daalt, kan het grillrooster eenvoudig worden verwijderd en kan de HAIX Fire Box worden gebruikt als klassieke vuurschaal. Als alternatief kan hij worden omgevormd tot een praktische kleine tafel of een kruk met de Beer Box steunplank. De plank is ook verkrijgbaar bij de fabrikant Höfats®. De boxen zijn stapelbaar en hebben een geïntegreerde flesopener. De HAIX Fire Box maakt uw barbecue onvergetelijk.

Materiaal:
Cortenstaal

Wat andere kopers zeggen

0 Klantenbeoordelingen

Voor jou ook verkrijgbaar in andere varianten

Beoordeling schrijven
Gebrekkige Voldoende Bevredigend Nou Zeer goed

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook

We zijn
100 Percent
Made in Europe
Meer te weten Komen
Deze week GRATIS verzending op alle bestellingen