Fire Flash Pro

€ 279,90
Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten
506001.36
506001.36
HAIX
Bovenmateriaal Waterdicht leer, hydrofoob, ademend (5,0 mg/cm²/h), dikte 2,5 – 2,7 mm Snijbescherming Snijbescherming volgens Klasse 2 (24 m/sec., verbeterde bescherming!) Binnenvoering GORE-TEX® Performance; 4 lagen GORE- TEX® laminaat, waterdicht en ademend. Uiterst slijtvaste voering met fleece tussenlagen. Optimaal klimaatcomfort voor alle seizoenen bij de zwaarste eisen. Betere bescherming tegen chemicaliën Fleece binnenzool Vocht absorberende fleece binnenzool Voetenbed Anatomisch gevormde inlegzool met uiterst goede vochtopname en sneldrogend, uitneembaar en wasbaar. Teenbescherming Anatomisch gevormde en verstevigde neus in brede uitvoering. Doortrapbestendige tussenzool Flexibele, lichte, doortrapbestendige inlegzool. Zool Met schuim gevulde en uiterst slijtvaste rubberen kuipzool met profiel voor op straat en ruw terrein, hoge temperatuurbestendigheid en zeer comfortabel afrollen van de voet. Ladderprofiel met geprononceerde voorzijde van de hiel. Olie- en benzinebestendig, niet-strepend. Voldoet aan EN ISO 20345:2011/ EN 15090:2012 HAIX® Climate System HAIX® Climate System met Micro-Dry-voering aan de schachtafsluiting. HAIX® Vetersysteem Gepatenteerd veter-/ritssysteem met volledig weggewerkte, onderliggende schoenveters om het gevaar van blijven haken te verminderen. HAIX® MSL System MicroSoftLight: Verbeterde demping, door het PU-schuim in de hele zool wordt een extreme gewichtsbesparing en een uitstekende koude- en warmte-isolatie bereikt. Sun Reflect Vermindert de opwarming van het bovenleer door direct zonlicht. Het zonlicht wordt door het leer gereflecteerd, waardoor er minder warmte naar de voet gaat. Overige Nieuw ontwikkelde snit en leest; nieuw, gepatenteerd, licht lopend vetersysteem; nieuwe gebruiksvriendelijke TRE FastFix-Eenheid (patent aangevraagd); Leren lus aan de ritssluiting; verbeterde bescherming tegen hitte en vlammen; verbeterde trekversterking aan de ritssluiting; afdekking van de ritssluiting; aantreklus aan de achterzijde; NOMEX® veters, veterfixering en aantreklus, reflecterende strepen, rubber teenkap, hielbuiging en buigzone rond de wreef.

Fire Flash Pro

(0)

Brandweerlaarzen voor iedere gebruik - van brand tot hoogwater

OutOfStock
€ 279,90 *

Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten

wird nicht mehr angeboten Diesen Artikel produzieren wir leider nicht mehr
Produktberatung


Art.: 506001

Jouw voordelen op een rij

  • Optimale bescherming tegen hitte, vlammen en vocht
  • Snijbescherming volgens klasse 2 (24m/s)
  • Snel aan- en uittrekken
  • Schoenveter aan binnenkant
  • Hoog draagcomfort

Productbeschrijving

Bovenmateriaal
Waterdicht leer, hydrofoob, ademend (5,0 mg/cm²/h), dikte 2,5 – 2,7 mm

Snijbescherming
Snijbescherming volgens Klasse 2 (24 m/sec., verbeterde bescherming!)

Binnenvoering
GORE-TEX® Performance; 4 lagen GORE- TEX® laminaat, waterdicht en ademend. Uiterst slijtvaste voering met fleece tussenlagen. Optimaal klimaatcomfort voor alle seizoenen bij de zwaarste eisen. Betere bescherming tegen chemicaliën

Fleece binnenzool
Vocht absorberende fleece binnenzool

Voetenbed
Anatomisch gevormde inlegzool met uiterst goede vochtopname en sneldrogend, uitneembaar en wasbaar.

Teenbescherming
Anatomisch gevormde en verstevigde neus in brede uitvoering.

Doortrapbestendige tussenzool
Flexibele, lichte, doortrapbestendige inlegzool.

Zool
Met schuim gevulde en uiterst slijtvaste rubberen kuipzool met profiel voor op straat en ruw terrein, hoge temperatuurbestendigheid en zeer comfortabel afrollen van de voet. Ladderprofiel met geprononceerde voorzijde van de hiel. Olie- en benzinebestendig, niet-strepend. Voldoet aan EN ISO 20345:2011/ EN 15090:2012

HAIX® Climate System
HAIX® Climate System met Micro-Dry-voering aan de schachtafsluiting.

HAIX® Vetersysteem
Gepatenteerd veter-/ritssysteem met volledig weggewerkte, onderliggende schoenveters om het gevaar van blijven haken te verminderen.

HAIX® MSL System
MicroSoftLight: Verbeterde demping, door het PU-schuim in de hele zool wordt een extreme gewichtsbesparing en een uitstekende koude- en warmte-isolatie bereikt.

Sun Reflect
Vermindert de opwarming van het bovenleer door direct zonlicht. Het zonlicht wordt door het leer gereflecteerd, waardoor er minder warmte naar de voet gaat.

Overige
Nieuw ontwikkelde snit en leest; nieuw, gepatenteerd, licht lopend vetersysteem; nieuwe gebruiksvriendelijke TRE FastFix-Eenheid (patent aangevraagd); Leren lus aan de ritssluiting; verbeterde bescherming tegen hitte en vlammen; verbeterde trekversterking aan de ritssluiting; afdekking van de ritssluiting; aantreklus aan de achterzijde; NOMEX® veters, veterfixering en aantreklus, reflecterende strepen, rubber teenkap, hielbuiging en buigzone rond de wreef.

Jouw schoenen van alle kanten

}

De harde feiten

HAIX Fire Flash Pro

Artikel nr. 506001

Penetratieweerstand
Beschermende kap
Kleur:
zwart
Gewicht per schoen:
1450g
Hoogte:
Hoog
Hoogte in cm:
28,0 cm
Leerdikte:
2,5 - 2,7
Bovenmateriaal:
Leder
Snijbescherming Niveau:
Niveau 2
Veiligheidsklasse:
Type F2A, Type HI3 - Binnen- & buitenaanval
Slot:
Veter-ritssluiting
Waterdicht:
waterdicht dankzij GORE-TEX®
Certificering volgens:
CE 0197 EN 15090:2012 HI3 CI SRC - Typ F2A

Wat andere kopers zeggen

0 Klantenbeoordelingen

Voor jou ook verkrijgbaar in andere varianten

Beoordeling schrijven
Gebrekkige Voldoende Bevredigend Nou Zeer goed
veel te klein
te klein
geschikt
te groot
veel te groot

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

VERSANDKOSTENFREI MIT DEM CODE: hxfree2401